T: + 31 (0)70-887 50 20

access indonesia diensten

Wonen in Indonesië?

LET OP: OP DIT MOMENT IS HET NOG NIET MOGELIJK OM EEN VERBLIJFSVERGUNNING VOOR SENIOREN AAN TE VRAGEN I.V.M. CORONAMAATREGELEN IN INDONESIE. HET IS NOG ONBEKEND WANNEER DIT WEL MOGELIJK IS. 

Het seniorenvisum is bedoeld om personen van 55 jaar en ouder de mogelijkheid te bieden om lang in Indonesië te verblijven. Een seniorenvisum is in eerste instantie een verblijfsvergunning voor 1 jaar. Daarna kan het visum jaarlijks worden verlengd. Het is de enige manier waarop ouderen, met behoud van de Nederlandse nationaliteit en inkomsten, de mogelijkheid kan worden geboden om in Indonesië te kunnen wonen.   

Een seniorenvisum is in Indonesië bekend onder de naam KITAS. Het visum wordt ook ‘retirement visa’ of ‘limited stay visa’ genoemd.

Access Indonesia als uw betrouwbare sponsor
Om een verblijfsvergunning (KITAS) aan te vragen heeft u een sponsor nodig van een bedrijf die geregistreerd staat bij het Immigratiekantoor in Indonesië.  

Access Indonesia kan u sponsorschap bieden en tegelijkertijd uw verblijfsvergunning regelen. Access Indonesia werkt nauw samen met een agent in Indonesië die direct in verbinding staat met de Indonesische immigratiedienst en bovendien de licentie heeft om het sponsorschap aan te bieden.

Klik hier voor de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een verblijfsvergunning voor senioren.
Klik hier voor de benodigdheden voor het aanvragen van een verblijfsvergunning voor senioren.
Klik hier voor de kosten van deze verblijfsvergunning.
Klik hier om de verblijfsvergunning voor senioren aan te vragen.