T: + 31 (0)70-887 50 20

Hoe aan te vragen?

Hoe aan te vragen?

U weet ook dat deze stap op allerlei fronten een ingrijpend proces is. Niet alleen emotioneel maar ook vanwege de bureaucratie en de ingewikkelde wetgeving van het land.

Access Indonesia is gespecialiseerd in het bemiddelen van alle soorten visa voor Indonesië en in het bijzonder voor het regelen van verblijfs- en werkvergunningen. Wij nemen het regelwerk en de administratieve rompslomp voor onze rekening. Zo heeft u minder zorgen en meer tijd om u voor te bereiden op uw nieuwe toekomst!

Heeft u serieuze plannen om in Indonesië te wonen of lang te verblijven dan staan wij u graag terzijde in dit traject. Wij raden u aan een afspraak met ons te maken voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek kunnen wij uitgebreid ingaan op uw (specifieke) situatie. 

Het persoonlijke gesprek of intakegesprek zal ongeveer 2 uur duren en kosten hiervan zijn: € 150,- De betaalde intake kosten worden in mindering gebracht op de totale kosten wanneer uw gesprek tot een aanvraag leidt (geldig voor 1 jaar). 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met ons maken voor een persoonlijk gesprek? Bel of e-mail ons gerust. 

Vraag dan naar : Mevrouw Gianita Brinkman

Telefoon           : 070 – 88 750 20  of  06 – 51 15 27 27

Email                : info@accessindonesia.nl

Aanvraagduur:
De procedure zal ongeveer 8 weken in beslag nemen.