T: + 31 (0)70-887 50 20

access indonesia Multiple entry business visa

Multiple-entry visum

Voor hen die vaker Indonesië willen bezoeken, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden, is er een mogelijkheid om een meervoudig (multiple) visum aan te vragen. Een normaal toeristenvisum of een sociaal-cultureel visum geeft in feite recht op eenmalig toegang tot Indonesië. De multiple entry visum geeft onbeperkte toegang tot Indonesië en is 1 jaar geldig. Per bezoek aan Indonesië mag u er maximaal 60 dagen verblijven.

De voorwaarde
Met dit soort visum mag u in Indonesië NIET werken of geld verdienen.

Klik hier voor de procedure.
Klik hier voor de kosten van dit visum.